Pro Finish Deco Paints
decoratieve verf en stuc technieken

Pro Finish Krijtverf

Pro Finish Krijtverf is een unieke, zeer sterke, afneembare krijtverf, die op bijna elke ondergrond kan worden toegepast. in combinatie met de juiste finish kan het zelfs op vloeren worden gebruikt. ook in in de badkamer, Keuken of Toilet geeft het een mooie natuurlijke uitstraling met een zeer goed reinigbaar resultaat. "een traditionele look met een moderne kwaliteit"
 

De verwerking van pro Finish Krijtverf is eenvoudig. Ook kan er door verschillende technieken en/of toepassing van verschillende finishes een extra effect worden bereikt. Denk bijvoorbeeld een mooie look van een oude wand, alsof het nooit anders is geweest


 

 

Net als bij Pro Finish Stucco kan de Krijtverf worden afgewerkt met een finish, voor een extra effect, of voor een goede beschermlaag.        

Clear Finish:  een goed afwasbare neutrale afwerking met een matte uitstraling, geschikt voor de meeste toepassingen voor o.a. keukens en badkamers.

White Finish: een transparant witte effect finish met matte uitstraling,  afwasbare bescherming tegen vervuiling e.d. geeft een soort van cement sluier effect. 

Grey Finish: een transparant grijze effect finish met een matte uitstraling,  afwasbare bescherming tegen vervuiling e.d. geeft een soort van patina effect.

2K Heavy Duty: Matte 2 componenten afwerking voor wanden en vloeren die zwaar belast worden.